Obleček pro psy

Tak jsme se dočkali a zima je opět tu. Někdo ji miluje a někdo nenávidí. Podobně jsou na tom i naši čtyřnozí přátelé. Jedni běhají v závějích, honí se za sněhovými koulemi, válí se v té bílé studené parádě a maximálně si to užívají. Ovšem ti druzí jen znechuceně vystrkují čumák ze dveří a sotva vyběhnou na mráz, ihned se rozklepou zimou a veškerá zábava pro ně skončila už s první sněhovou vločkou. Jak tedy alespoň trochu zpříjemnit těmto „teplomilným“ psům, ale nejen jim, toto roční období?

 

 

 

 


 

 


 

Řešením jsou kvalitní psí oblečky. Zdají se Vám oblečky zbytečné a myslíte si, že jsou pouhým módním doplňkem? Určitě ne. Měli bychom si uvědomit, že pes, který žije celý rok venku a je v dobré kondici, se s teplotními rozdíly vyrovnává naprosto jinak než pes, který s námi žije v bytě, kde teplota celoročně většinou neklesne pod 20  °C. U těchto psů, kteří pak mají velmi podobnou termoregulační schopnost, jako jejich majitelé, jsou obleky na místě a je jedno, jestli s Vámi bydlí malá čivava nebo 80-ti kilogramová doga. Jaké možnosti nám tedy výrobci a prodejci oblečků pro psy nabízejí?


 

Co se týče střihů, můžete se v sekci zimního oblečení nejčastěji setkat s vestami, bundami a kombinézami. Právě poslední varianta je na zimu tou nejideálnější. Kombinéza chrání před prochladnutím nejen záda psa, ale také životně důležité orgány v dutině břišní a také největší klouby – kyčelní a kolenní. Při výběru oblečku dávejte dobrý pozor na to, abyste zvolili správnou velikost.

 

Obleček pro psy

 

Důležitou vlastností zimního oblečku je také správný a kvalitní materiál. Důležité je nejen aby oblek psa hřál, ale také to aby byl voděodolný a prodyšný. V tomto směru jsou tedy nejlepší obleky z funkčních materiálů jako softshell nebo materiál společnosti Hurtta – Houndtex (speciálně navržený materiál pro psí oblečení). Tyto obleky se těší stále vyšší popularitě a to zejména díky své praktičnosti, účelnosti a dlouhé životnosti. Pokud oblek není funkční, dbejte na to, aby měl savou podšívku – bavlna, fleece. Případně pořiďte pejskovi ještě spodní savou vrstvu. Protože pokud se pes v oblečku zpotí a pot se nebude mít kam vsáknout, zvlhne mu srst a on pak prostydne stejně snadno jako bez obleku.

 

A jaké že jsou letošní trendy v zimní psí módě? Vcelku podobné jako u té lidské. Stálicí jsou norské vzory ať už vyšívané nebo tištěné. Barvám dominují metalická černá a zemité barvy, ale objevují se i barvy podzimního ovoce. Mezi vzory se stále drží puntíky a květy. Velmi módní je také zdobení pomocí prošívání, kožešinových límců, mašliček, bambulek, střapců a štrasových prvků. Tuto zimu budou také bodovat doplňky v podobě čepic, šál, barevných ponožek a pěkných botek. Chybu neuděláte ani se slunečními brýlemi pro Vašeho chlupatého kamaráda.

 

Obleček pro psy

Jak vidíte, nabídka je opravdu pestrá. Pro každého se něco najde! Tak vezměte Vašeho mazlíčka, vyrazte do obchodu nebo zasedněte k internetu a pořiďte mu parádní zimní výbavičku a těšte se na společné zimní radovánky a na Vánoce. A když už jsme u Vánoc… Pokud fandíte Santa Clausovi, můžete svému mazlíkovi koupit třeba stejný oblek jako má sám Santa.

Širokou nabídku oblečků a dalších chovatelských potřeb pro psy najdete na www.SpokojenyPes.cz


Poslední aktualizace ( 24. Února. 2014 )
 

tvorba-webovych-stranek-pro-chovatelske-stanice

2345advert

Přidat chovnou stanici

Váš e-mail 
Název CHS 
www 
Plemeno 
Opište tento kód cnkrkz SPAM prevence
    

reklama

tvorba wwwstranek pro chovatele
Moonbarks tvorba www pro chovatele psů
Japan chin chs
Japan chin štěně CHS Japan Chin
Papillon CHS Palava country art
Německý pinč CHS Německý pinč Tender Storm

 

 

blondpes.cz

První moderní online magazín o psech. Psí novinky z celého světa, právní poradna, fotoreportáže z výstav psů, štěňátka a psi na prodej, prezentace chovatelských stanic, atlas psů.
Informace o nových plemench psů, exotická a málopočetná plemena, žebříček popularity jednotlivých plemen a další exkluzivní informace na jednom místě.

To je portál pro pejskaře blondpes.cz

Tvorba vizitek pro chovatele psů a koček